Πολιτική Απορρήτου
Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Απο 25 Μαΐου 2018, ισχύει ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων, ευρύτερα γνωστός ως GDPR (General Data Protection Regulation) ή ΓΚΠΔ.

Ο νέος κανονισμός αποτελεί το σημαντικότερο κανονιστικό πλαίσιο για τον επιχειρηματικό κόσμο, της τελευταίας δεκαετίας. Ουσιαστικά καθορίζει και καθιερώνει ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο, βάσει του οποίου οι επιχειρήσεις θα συλλέγουν, θα χειρίζονται και θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ατόμων που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κανονισμός δεν αφορά μόνο κάποιους συγκεκριμένους τύπους επιχειρήσεων ή οργανισμών και προφανώς δεν περιορίζεται στους τομείς πωλήσεων και marketing. Καλύπτει οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, που στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της συλλέγει, χειρίζεται και επεξεργάζεται, άμεσα ή έμμεσα, προσωπικά δεδομένα.

Ως προσωπικό δεδομένο χαρακτηρίζεται κάθε πληροφορία που αφορά φυσικό πρόσωπο και με βάση την οποία αυτό μπορεί να ταυτοποιηθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προσωπικών δεδομένων είναι το όνομα, το email, ο ΑΦΜ, αλλά και οι φωτογραφίες, οι πληροφορίες για απόψεις και πολιτικές πεποιθήσεις κλπ.

Βασικές υποχρεώσεις σύμφωνα με το νέο κανονισμό

Ο κανονισμός επιβάλλει την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων που να διασφαλίζουν ότι, εξ ορισμού, υφίστανται επεξεργασία μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας.

O υπεύθυνος επεξεργασίας και ο εκτελών την επεξεργασία πρέπει να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το ενδεδειγμένο επίπεδο ασφάλειας.

Η επιχείρηση έχει υποχρέωση, μόλις αντιληφθεί παραβίαση, να ενημερώσει τις αρμόδιες εποπτικές Αρχές και το φυσικό πρόσωπο, εφόσον η παραβίαση αυτή θέτει το φυσικό πρόσωπο σε σοβαρό κίνδυνο.

Όταν η επεξεργασία ενδέχεται να επιφέρει υψηλό κίνδυνο για τα δικαιώματα των ατόμων – ιδίως επειδή είναι συστηματική και μεγάλης κλίμακας, αφορά ειδικές κατηγορίες δεδομένων και βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών – ο υπεύθυνος επεξεργασίας πρέπει να διενεργήσει εκτίμηση επιπτώσεων σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Η P.T.Systems συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της νόμιμης και ορθής λειτουργίας της και για να προσφέρει στους πελάτες της και τους χρήστες του διαδικτύου την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα παρέχονται άμεσα από τους πελάτες μας ή τους χρήστες των διαδικτυακών υπηρεσιών μας, για παράδειγμα, όταν ένας νέος χρήστης κάνει εγγραφή σε μια υπηρεσία μας ή όταν ένας πελάτης μας υποβάλλει ένα αίτημα υποστήριξης. Ορισμένα δεδομένα καταγράφονται έμμεσα και η καταγραφή αυτή εξαρτάται, από το πως οι χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.Σε κάθε περίπτωση συλλογής ή αποστολής δεδομένων προηγείται σαφής και ρητή αποδοχή από την πλευρά του χρήστη με στοιχείο διεπαφής τηλεφωνικά ή διαδικτυακά.

Στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνονται τα εξής:

  1. Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την αγορά ή παρουσίαση προϊόντων και την υλοποίηση υπηρεσιών.
  2. Demo ή Παρουσίαση: υπηρεσία κατά την οποία μας παρέχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να οργανώσουμε μία παρουσίαση των λύσεών μας.Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρούνται στα πληροφοριακά μας συστήματα για τον παραπάνω σκοπό είναι τα:  ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, Α.Φ.Μ & Δ.Ο.Υ, email,  κινητό/σταθερό τηλέφωνο.

Η P.T.Systems χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο τερματικό του κάθε χρήστη, χωρίς να λαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία ή να λαμβάνουν γνώση προσωπικών αρχείων ή εγγράφων του χρήστη.

Τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη, για στατιστικούς λόγους ή για λόγους marketing. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο www.allaboutcookies.org αλλά και στον ιστότοπο του browser που χρησιμοποιείτε (π.χ. Chrome, Internet Explorer, Firefox).

Όταν η επεξεργασία ενδέχεται να επιφέρει υψηλό κίνδυνο για τα δικαιώματα των ατόμων – ιδίως επειδή είναι συστηματική και μεγάλης κλίμακας, αφορά ειδικές κατηγορίες δεδομένων και βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών – ο υπεύθυνος επεξεργασίας πρέπει να διενεργήσει εκτίμηση επιπτώσεων σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

Με την παροχή της συγκατάθεσής σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες της μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Στα πλαίσια του έννομου συμφέροντος της P.T.Systems να δημιουργεί αγοραστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και υπηρεσίες της, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο σε μηχανές αναζήτησης και social media εφαρμογές (Google, LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram) (ως υπεύθυνος της επεξεργασίας).

Νομική βάση για την ανωτέρω επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον της P.T.Systems.

Χρήση Προσωπικών δεδομένων

Η P.T.Systems χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εγγραφή σας στον παρόντα διαδικτυακό τόπο ή σε μια υπηρεσία του

Μπορεί τέλος να αποκτήσουμε πρόσβαση, να μεταφέρουμε, να αποκαλύψουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα, όταν πιστεύουμε καλόπιστα, ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για τους παρακάτω λόγους :

1) Τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε έγκυρη νομική διαδικασία, η οποία μπορεί να προέρχεται επίσης από τις αστυνομικές αρχές ή άλλες κρατικές υπηρεσίες

2) Τη λειτουργία και συντήρηση της ασφάλειας των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης ή της διακοπής μιας επίθεσης στα συστήματα υπολογιστών ή τα δίκτυά μας ή την προστασία των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της P.T.Systems.

Η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων των πελατών και χρηστών των υπηρεσιών μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο όπως επιτρέπεται από τον νόμο ή σύμφωνα με τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών μόνο για όσο απαιτείται, ώστε να ικανοποιούνται οι σκοποί της επεξεργασίας (όπως ορίστηκαν πιο πάνω) ή μέχρι ο χρήστης να διαφωνήσει με την χρήση των Προσωπικών Δεδομένων από την P.T.Systems ή μέχρι να αποσύρει τη συγκατάθεση του. Ωστόσο, όποτε απαιτείται από υποχρεωτικό νόμο η P.T.Systems θα διατηρεί τα Προσωπικά Δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή όποτε τα Προσωπικά Δεδομένα απαιτούνται, έτσι ώστε η P.T.Systems να διεκδικήσει ή να υπερασπίσει τον εαυτό της έναντι νομικών αξιώσεων.

Η έδρα της P.T.Systems βρίσκεται στην Ελλάδα, συνεπώς όλες οι επεξεργασίες που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας βρίσκονται εντός της Ελληνικής επικράτειας. Για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών η P.T.Systems χρησιμοποιεί υποδομές υπολογιστικού νέφους (cloud infrastructure) σε Ελληνικά data centers.

Οι χρήστες των προϊόντων και των υπηρεσιών της P.T.Systems μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα τους από την P.T.Systems αλλά και να ζητήσουν τη διόρθωση τους ή την διαγραφή τους. P.T.Systems μπορεί να διαγράψει τα δεδομένα μόνο αν δεν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση ή αν δεν έχει άλλο έννομο δικαίωμα της για να τα διατηρήσει. Ασφαλώς αν γίνει διαγραφή των δεδομένων ενός χρήστη τότε η P.T.Systems δεν είναι σε θέση να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στον χρήστη αυτόν, όταν αυτές απαιτούν την χρήση των δεδομένων αυτών.

Στην περίπτωση που η P.T.Systems χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τη συγκατάθεση του χρήστη ή για να συνάψει σύμβαση μαζί του, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει ένα αντίγραφο των προσωπικών του δεδομένων.

Οι χρήστες τέλος μπορούν να ζητήσουν από την P.T.Systems να περιορίσει την οποιαδήποτε επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Τα Προσωπικά Δεδομένα που έχει η P.T.Systems είναι λανθασμένα
  2. Δεν υπάρχει νομική βάση για να επεξεργαστεί η P.T.Systems τα Προσωπικά Δεδομένα και ο χρήστης απαιτεί να περιοριστεί η επεξεργασία τους

Για οποιοδήποτε αίτημα ή διευκρίνηση χρειάζεται, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email στη διεύθυνση, [email protected] καθορίζοντας τις πληροφορίες ή τις δραστηριότητες επεξεργασίας που σχετίζονται με το αίτημά τους, τη μορφή με την οποία θέλουν αυτές τις πληροφορίες και το εάν τα Προσωπικά Δεδομένα θα σταλούν σε αυτούς ή σε άλλον παραλήπτη. Το αίτημα θα εξεταστεί προσεκτικά και θα συζητήσουμε με τον χρήστη την καλύτερη εκπλήρωσή του.

Η P.T.Systems μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων.Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να πληροφορείστε αναφορικά με τον τρόπο που η  P.T.Systems προστατεύει τα δεδομένα σας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για Aποστολή των συνθηματικών (username, password) για demo παρουσιάσεις.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή τηλεφωνική ενημέρωση για προϊόντα-υπηρεσίες και νέα της P.T.Systems.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για υλοποίηση σύμβασης υπηρεσιών της P.T.Systems.

  1. Για τη διεξαγωγή των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων και την παροχή (συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης και της εξατομίκευσης) των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει
  2. Για την αποστολή επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου διαφημιστικού υλικού μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής συνδιάλεξης (εμπορική προώθηση, προσφορές κα).

Τα δεδομένα που συλλέγουμε δεν τα μοιραζόμαστε με νομικά ή φυσικά πρόσωπα παρά μόνο μετά τη συγκατάθεση του πελάτη, για την ολοκλήρωση οιασδήποτε συναλλαγής ή για την παροχή υπηρεσίας, όπως για παράδειγμα τα δεδομένα πληρωμής για να πραγματοποιηθεί μια αγορά, θα τα μοιραστούμε με τις τράπεζες και άλλους φορείς που επεξεργάζονται συναλλαγές πληρωμών ή παρέχουν άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και για την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου.

Ο Υπεύθυνος ή Ελεγκτής της Επεξεργασίας είναι η P.T.Systems ( Στυλιανός Ι.Παπαδάμ ), Αθήνα, Σεβαστείας 25 – Ζωγράφου, τκ-15771, τηλ. 211 8005087.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της P.T.Systems, είναι ο κ. Στυλιανός Ι.Παπαδάμ με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων και η παραβίαση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, η P.T.Systems, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, δεσμεύεται να γνωστοποιήσει αμελλητί και, αν είναι δυνατό, εντός 72 ωρών από τη στιγμή που λάβει γνώση του γεγονότος της παραβίασης, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Όταν η P.T.Systems ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία, δεσμεύεται να γνωστοποιήσει το περιστατικό της παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων στον υπεύθυνο επεξεργασίας αμελλητί. Εάν μάλιστα πρόκειται για αυξημένη διακινδύνευση των δικαιωμάτων σας, η P.T.Systems θα σας ενημερώσει σχετικά, εκτός αν χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα που διαθέτει, κατορθώσει να προσπελάσει τον κίνδυνο.

Τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την P.T.Systems έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ή των εκπροσώπων μας, τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO), τους σκοπούς της επεξεργασίας για τους οποίους προορίζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τη νομική βάση για την επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της αρχής της διαφάνειας που διέπει τη λειτουργία της P.T.Systems, μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ζητώντας περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας, υποβάλλοντας τα αντίστοιχα αιτήματα. Η απάντηση των αιτημάτων σας θα γίνεται χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων.

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας και να μας ζητάτε αντίγραφα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. Επίσης έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε ειδικότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο άσκησης των επιμέρους δικαιωμάτων σας.

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση (πχ δικαιούμαστε να αρνηθούμε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποσκοπώντας στη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών μας αξιώσεων).

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση,

(β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών,

(γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων,

(δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Τέλος, η P.T.Systems σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε.

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας ενημερωτικής προώθησης. Ειδικότερα, έχετε δικαίωμα να εναντιώνεστε σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά. Κατ’ εξαίρεση δε, μπορείτε να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιμένη λήψη απόφασης που σας αφορά, όταν η απόφαση αυτή, είτε είναι αναγκαία για τη σύναψη ή την εκτέλεση της σύμβασης που έχουμε συνάψει μαζί σας, είτε βασίζεται στη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας.

Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600,

Fax: +30 210 6475628,

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected].

Τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης: 25/05/2018

Δημιουργήστε το επόμενο project σας!

Ελάτε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Cookies
Οι πληροφορίες cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookies σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην δεξιά πλευρά.